asociatia de blocatari

De unde se pot cumpara pistoale?

[...] Intr-un bloc de pe strada Semenic (sectorul 4), administratorul pune la plata intretinerii un vizitator pe motiv ca “vine in fiecare zi acolo, eu i-am zis sa vina mai rar si vine incontinuu”. “Se fereste de mine si de asta l-am trecut la intretinere. De ce trebuie sa vina in fiecare zi, ce, are abonament zilnic? In lege scrie ca “acolo unde se observa ca vin persoane foarte des se poate calcula inca o persoana la intretinere”, n-are voie sa vina in fiecare zi”, argumenteaza femeia, care recita pasaje inexistente in hotarirea guvernului.

Ea recunoaste ca o face pe politistul si-i urmareste pe oamenii care intra in bloc. “Ma uit in fiecare zi cine vine. Stiu programul celor din bloc, asta e atributiunea unui administrator, sa stie programul vecinilor, asa e legea (...). Am facut-o pe politistul, si cind m-a vazut ca vin in spatele dinsului, de la usa liftului a plecat, val-virtej, pe scari in sus. M-am dus pina la etajul zece, am coborit tiptil pe scari, cu martori, si l-am vazut cind a intrat in casa”, ne-a povestit femeia cum “a vinat” un vizitator.

via evz.ro

- // -

Antena va apartine

mesajul meu o sa fie foarte scurt pt ca si problema este foarte simpla dar cred ca si inedita. nu este vorba de vecinii care iscodesc sau de eternele certuri cu administratia de locatari: "toata ziua vine cineva la tine, nu conteaza ca nu sta peste noapte..." ci este vorba de ceva de domeniul fantasticului.

dupa ce ca nu intreaba daca suntem de acord cu instalarea unui interfon pe scara blocului, mai ales ca fiind un bloc de garsoniere avem interfon pe palier, ne mai si interzice dreprul de a avea cheia de la usa blocului sub motiv ca putem face copii...ha! ba mai mult, nu avem dreptul decat la o singura cartela de persoana. cu alte cuvinte, daca se strica aparatul sau cartela magnetica am incurcat-o... dormim pe strada ca alta nu mai pupam! ceea ce am de gand sa fac este o plangere la politie si sa ma lupt pana in panzele albe cu o presedinta de peste 60 de ani care se crede director de penitenciar. nu cred ca am muncit ani de zile sa-mi pot cumpara o amarata de garsoniera ca pe urma o femeie nebuna sa-mi interzica practic accesul liber la propria-mi locuinta.

intrebarea mea este: site-ul asta doar strange plangeri sau si rezolva ceva? ca de vorbe m-am saturat si sunt convinsa ca toti s-au saturat dar multi nu iau initiativa. ei bine, chiar daca e vorba sa ma lupt singura, eu am de gand sa fac ceva.... nu stiu exact ce dar primul pas va fi o plangere le politie.

Mihaela, imi pare rau sa-ti risipesc sperantele insa raspunsul este "nu"; nici site-ul si nici cei care sint in spatele lui nu rezolva nimic. El este doar o oglinda in care sa ne vedem pe noi si complicata viata pe care o avem ca si blocatari. Imi pare rau... (troniu)

- // -

Actiunea Debransarea

Anuntata oficial in ultimul Catavencu si primita prin email de la corespondentul special din Noua Zeelanda al Bîlciului, debransarea ultimului locuitor al Dejului de la reteaua ce da caldura (Termia) a devenit un fapt implinit.

HipoTermia cuprinde Romania!

- // -
...sa avem in continuare de tot ce avem...

...sa avem in continuare de tot ce avem...

(published in poze din scara 01 (= unu), 15972 de rotatii de apometru)

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô