asociatia de blocatari

Copilu saracu

de la ce varsta se trec persoane la intretinere si unde este stipulat acest lucru? eu am un copil de trei luni si a fost trecut la plata tuturor utilitatilor(lift!?!,gaze ,curatenie,curent etc.); este corect acest lucru? As vrea o opinie legala.

Va multumesc,
Radulio

- // -

Scurgeri superioare

Ce pot face pt a constrange vecinii de deasupra sa isi repare scurgerea de la baie?

Am infiltratii la tavanul baii. Am chemat un instalator care mi-a spart tavanul si mi-a spus ca nu poate face nimic de aici, de la vecinii de deasupra e problema. De 2 saptamani stau cu gaura in tavan, asteptand ... o minune se pare. Am chemat administratorul, a vazut, a spus ca problema asta nu e de competenta lui (?!), sa ne descurcam noi cu vecinii.

Intrebarea mea este: ce demersuri legale pot face pt a rezolva problema? Din cate stiu eu, plafonul intra in categoria raspunderii individuale, deci e de competenta administratorului.

Va rog sa ma sfatuiti in aceasta problema.

Va multumesc.
Gabi M

- // -

Alambicat dar clasic. Ocazional si noaptea

Stau intr-un apartament cu 2 camere cu o matusha.Fratele meu ramane si el ocazional de maxim 2-3 ori pe saptamana noaptea (plateste intretinere in alta parte unde este trecut). Am o prietena care sta la 2 blocuri distanta de mine,care vine zilnic la mine cateva ore si ocazional mai ramane noaptea.

Marea problema si greseala a naturii este presedinta de bloc. Mentionez ca ea este presedinta si barba'su este administrator. Suntem mereu opriti pe scara, pe strada pe oriunde ne prinde, de administratora care tipa dupa noi sa trecem mai multe persoane la intretinere pe motiv ca (toata ziua in vede pre frate'miu,pe gajica'mea si ca toata ziua am invitati) singurii mei "invitati" sunt de la scara vecina care vin sa se planga ca nu merge Internetul.

Prietenei mele ii este frica sa mai vina la mine si sta pe afara cate juma de ora pana dispare presedinta din zona pentru ca este mereu oprita si mustrata verbal.

Luna trecuta am fost trecute 3 persoane la intretinere desi am declarat 2, lucru care mi se pare un abuz.

Acum juma de ora a venit administratora la noi si a facut scandal ca il vede pe frate'miu mereu, ca am tot timpul invitati si ca stau in fata blocului noaptea si fac scandal.

Am 22 de ani sunt programator web/admin retele, consum alcool ocazional si afara stau doar cand ma intalnesc cu vecinii si mai fumez cate o tigare cel mult de 3 ori pe luna.

M-a amenintat ca are vecini martori pentru a demonstra toate cele de mai sus dar tuturor le e frica de ea si nu cred ca s-ar pune rau sa declare importiva afirmatiilor acesteia.

Intrebarile mele sunt
Are dreptul presedinta de bloc/administratorul sa puna la intretinere cate persoane vor?
Ce pot face sa o reclam pentru hartuire (mai am putin si o bat) ?

Unde pot sa ma adresez/reclam aceste aspecte (oriunde numai sa nu ma puneti sa vb cu cineva din "stafful" administratiei de locatari?

Unde pot sa cer un control fiscal (recent a fost zugravita scara blocului si si-a zugravit si bestia in casa)?

Cum se poate "detrona" alienata ?

Va multumesc.
Texx

- // -

Anonimului i se ia darul

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in cazul in care eu locuiesc in Brasov si figurez la intretinere,administratora blocului unde locuiesc parintii mei in Bucuresti are dreptul sa ma treaca la intretinere.Mentionez ca merg o data pe saptamana la Bucuresti si stau 2 zile.In rest locuiesc in Brasov cu chirie(nelegalizata)si platesc intretinerea.Unde pot face o reclamatie si ce acte trebuie sa aduc?
Multumesc


Nu publicam mesaje fara email de contact, indiferent daca autorul lucreaza la carrefour sau nu. Oche?

- // -

Tot in Militari

Doresc sa angajez o firma care sa administreze un bloc in Militari. Mentionez ca am nevoie ca firma respectiva sa ma ajute in mod real pentru a inlatura actualul administrator care nu are drept de administrator.

Dudulescu Adrian
email: adrian_dudulescu at yahoo.com

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô