asociatia de blocatari

Injur de doua saptamini

Care este faza cu 15 zile inainte ca o persoana sa fie trecuta la intretinere. Aceste zile trebuie sa fie consecutive sau per total pe luna?

Mulatm,
Marius

- // -

Bucati din indiviza

as dori sa stiu daca exista o alta posibilitate de a afla cota parte indiviza fara a intreba administratorul? adica, pot afla de undeva metrii patrati ai blocului... multumesc.

Alexandra

- // -

Doamna serioasa...

Doamna serioasa, solicit angajare contabil-casier la Asociatii de Proprietari. Contabilitate pe calculator si experienta in domeniu. Preferabil zonele: Doamna Ghica, Tei, Colentina.
Tel: 2 43 28 20, dupa ora 20.

email: ellenna51 at yahoo.com

- // -

Un penalist

(n. red.) Aceasta rubrica a fost infiintata in mod indubitabil pentru a servi scopului din titlul si subtitlul sau. Din pacate, pina acum am primit doar mesaje cu aproprieri asimptotice la scopul declarat. Totul s-a schimbat insa cu mesajul de mai jos. Adresam felicitari autorului (care semneaza anonim Laurentiu), il invitam sa mai revina si incurajam si alti cititori (din Craiova sau nu) sa izbeasca fara ezitare. Deci, pastrind grafia originala:

ASOCIATIA DE PROPRIETARI IANCU JIANU NR 1 DIN CRAIOVA E CONDUSA DE UN PRESEDINTE CORUPT ,PROST, NESIMTIT CARE NE INCARCA LA PLATA INTRETINERII,FACE CALCULE TOTAL AIUREA ,CE SA MAI SPUN ......UN PENALIST .NUMELE LUI ESTE DINUT STERIE.

- // -

Cade tencuiala

Ce pot face daca presedintele, vice-presedintele si administratorul blocului, refuza sa repare terasa blocului cu toate ca in adunarea generala a propietarilor a fost aprobat acest lucru, motivand ca nu au gasit firme de specialitate care sa dea si garantie la lucrare, sa aiba confirmare de la un fost beneficiar al firmei care a facut terasa cu cel putin 5 ani!!!!!! in urma, daca are impozitul platit la stat, salarii platite la timp, concedii onorate. bonuri de masa si bineinteles un sediu precum ORANGE nu intr-un apartament.

Sunt disperat ca de 2 ani imi ploua in casa ca afara, a aparut mucegaiul pe perete, cade tencuiala. Ca mine sunt si celelalte apartamente de la ultimul etaj.

Daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat.
Costy

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô