asociatia de blocatari

Cu cit sa pretuim oferta cererii?

Puteti sa ma indrumati unde pot afla cam care sunt salariile medii pentru administratorii de bloc, pentru ca am impresia ca cineva care vrea sa lucreze pentru noi cere prea mult pentru aceasta munca.

Cu stima, Anton

- // -

Vorbe goale si un ciine

Buna ziua,

Sunt din Bacau-29 ani -de ocupatie profesor si locuiesc de un an in acest bloc. As dori sa stiu daca ce urmeaza sa scriu se poate reclama si poate avea rezolvare.

Eu am un caine. Administratora asociatiei noastre a crezut de cuviinta sa vina la usa la noi cu un lucrator al Politiei Primariei si sa ne ceara carnetele de sanatate al cainilor. Nimic rau in acest lucru, numai ca ea a spus ca a actionat ca urmare a unor plangeri din partea vecinilor de sub noi si de deasupra noastra cum ca, cainele latra uneori si ii deranjeaza. Agentul Primariei nu avea nimic scris la mana si a spus ca cerceteaza cazul. L-a cercetat si de fapt vecinii mei nu facusera nici o plangere,deci am tras concluzia ca plangerea era de fapt o chestie personala care venea din partea administratorului.

In timp ce stateam in biroul asociatiei impreuna cu lucratorul de la Politia Primariei, administratora a facut o serie de insulte la adresa mea. Printre altele a spus ca suntem rau platnici. Aceasta se datoreaza faptului ca am intarziat de cateva ori cu plata la modul ca eu lucrez ca profesor la un liceu si am ore in timp ce Asociatia are program. Apoi a spus lucruri de genul ca eu stau prost cu nervii, am memorie scurta, si ca ceea ce spun sunt vorbe goale, si mai mult decat atat mi-a spus ca nu ar vrea vreodata ca eu sa fiu profesorul ei (lucru oricum imposibil deoarece este pensionara).

Am intrebat-o sa fie mai explicita si mi-a spus pt ca am caine... Si toate acestea in prezenta celui de la Politie.

I-am spus ca in loc sa se ocupe de cainele meu, mai bine sa se ocupe de deratizarea blocului, deoarece la ghena fiind un bloc turn este f multa mizerie si sobolani foarte mari. A spus ca nu e problema ei si ca sa ma ocup eu daca nu-mi convine.... I-am spus ca face abuz de functia care o are la care mi-a raspuns ca ce functie. Am intrebat-o atunci ea de fapt ce rol are in asociatie: administrator? -raspunsul ei a fost ca 'nu stie" apoi am intrebat daca e casiera la care am primit acelasi raspuns ca nu stie. Mi-a mai spus ca sunt "de pe alta planeta" nu stiu la ce s-a referit. Si asa mai departe... Trebuie sa mentionez faptul ca atunci cand a venit cu "politaiul" la usa, a sunat la usa si apoi a apasat pe clanta, ca urmare usa s-a deschis! Aceasta este a doua oara cand face acest lucru. Eu gasesc ca toate acestea lucruri se pot inscrie la atac la persoana, punerea persoanei mele intr-o situatie penibila plus lipsa ei de profesionalism. Dar inainte de a face ceva as vrea sa va intreb daca am sanse de izbanda, si ce anume trebuie sa fac.

Multumesc anticipat, si sa speram ca intr-o zi lumea va fi mai educata si va scapa de aerele acestea care apartin de vechiul regim.

Cu respect,
Ana Sava


- // -

Ce zice altii despre noi si despre voi

cica... Lupta cu administratorii de bloc se da la avizier
Tiberiu Lovin
evz, Joi, 22 Decembrie 2005

Locatarii suparati au gasit solutia: biletele lipite la scara blocului. Aceeasi metoda este folosita si-n disputele dintre vecini
Nu exista in Romania scara de bloc in care locatarii sa nu aiba probleme cu administratorul si/sau vecinii. Solutiile au venit in timp, pe calea scrisorelelor, iar corespondenta a fost fotografiata si pusa pe un site de initiatorii Asociatiei de Blocatari. Fragmentele desprinse din viata in cutiile de chibrituri sunt pline de umor involuntar, caruia nu-i poti rezista. „Sa facem haz de necazul blocatarului” - pare sa fie deviza administratorilor acestui site.

„Un caine face scandal si nu plateste intretinerea”
Printre locatari citeste...

- // -

Apa scumpa

va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri daca se poate.

locuiesc impreuna cu familia intr-un apartament 4 camere. in total suntem 7 persoane si ne-a venit intretinerea pe luna decembrie 1500ron (15 mil. lei vechi). as dori sa stiu ce as putea sa fac ca sa aflu cum sa calculat aceasta suma. trebuie sa precizez ca doar noi si inca un locatar care sta singur in apartament de 4 camere si va trebui sa plateasca 500ron(5 mil) nu avem apometre, la o scara de bloc cu 10 apartamente.

va multumesc,
Mihai

- // -

Vecina de la 7 are o teava moarta

Eu locuiesc la etajul 8 al unui imobil. De mai mult de o luna de zile, apa calda la baie este oprita. Aceasta se datoreaza unei defectiuni la vecina de la etajul 7. Aceasta vecina nu este insa de gasit.... mentionez ca apa calda este oprita pe toata coloana si deci suntem mai multi vecini care avem de suferit. Cred ca aceasta vecina este moarta in casa.

Am apelat de nenumarate ori la administrator, insa el si presedintele nu sunt de acord sa se cheme autoritatile, sa se sparga usa si sa se repare conducta respectiva pentru simplul fapt ca nu le pasa.

Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie in ce conditii as avea dreptul sa sparg usa, bineinteles alaturi de autoritati si daca cheltuielile care se impun pentru repararea defectiunii trebuiesc suportate din fondul de rulment.

Va multumesc anticipat.
Andra

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô