asociatia de blocatari

Calcul diferential aplicat pe suprafete. Din tabla

1)In cazul constructiei unui acoperis din tabla la un bloc de locuinte, participarea cu sume banesti a locatarilor de la diferite etaje se calculeaza diferentiat la aceasi suprafata, functie de etaj?In aceasta situatie se pot aplica prevederile HG 400,art.46 si HG 1386 art.23,al.c?

2)Daca un locatar refuza sa achite cheltuielile cuvenite pentru executarea acoperisului din tabla cum poate fi constrans legal sa-si plateasca partea lui?

Astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Cu stima si respect,
Ion

- // -

Acest spagar nesimtit

buna ziua,

am inchiriat un apartament in vederea transformarii lui in punct de lucru pt o firma (cu doua persoane)

Presu si Adminu, mi-au dat acordul asociatiei-150€- spaga de rigoare, fara ca sa imi solicite in prealabil acordul vecinilor. Acum Adminu care este si vecinul de jos, refuza sa imi dea acordul in calitate de vecin desi in calitate de admin, l-am obtinut.

ce este de facut, avand in vedere ca poate as putea obtine acordul celorlalti vecini dar nu al acestui spagar nesimitit?

multumesc,
coca

- // -

Oferta de tubulatura

Firma specilaizata in executia de confectii tinichigerie ca ofera cele mai bune servicii pentru : Tubulatura de ghena, inclusiv montaj; Reparatii tubulatura; Cutii postale colective; Aviziere.

Maianu Aurel
Tel: 0742 869848

- // -

Suntem in urma cu calendarul

Buna ziua,

Va rog, ne puteti spune care este termenul de afisare a listelor de plata?

Dupa parerea mea, la noi in bloc exista o intarziere de cel putzin o luna. Suntem in aprilie 2006 si s-a afisat intretinerea pe ianuarie 2006.

Va multumesc anticipat,
Bianca

- // -

Sangria se intoarce

Aveti idee care mai e situatia cu contractele Apa Nova? Cam cind au de gind sa treaca la contracte individuale?

Avind in vedere faptul ca la mine in imobil lumea nu prea plateste apa, intrucit e smechera si are restaurant ("Sangria"), cam in ce stadiu se oftica Apa Nova si taie apa? Dupa cite facturi restante? Eu, impreuna cu doi pensionari, stringem banii pentru partea noastra si platim cam 30% dintr-o factura.

Ce parere aveti?
Tia

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô