asociatia de blocatari

Cind se poate cere inlocuirea administratorului

"Neglijenta spatiilor comune (sic), lipsa de informare a proprietarilor despre problemele asociatiei, neafisarea listelor cu intretinerea, sint motive pentru care proprietarii pot cere inlocuirea administratorilor.

Din pacate, oamenii simpli nu prea cunosc legislatia, dar daca ei simt ca administratorul face lucruri necurate, trebuie sa se adreseze comitetului executiv.

Daca nu se iau masuri, proprietarii pot vota un alt administrator. Aceasta este singura solutie care ar duce la rezolvarea problemelor
"

(Radu Opaina, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania)


Daca doriti sa revedeti

Nauceli din scara blocului

Asociatia de Blocatari - manifest

Asociatia de Blocatari este un omagiu adus Radetului, Electricii, cainelui vagabond, gunoierului sau tigancii care trece prin cartier strigand "stiiiclee goooooaaaale, cumparrr". E o multumire adusa ghenelor, gastilor de scara si palier si oamenilor de la dezinsectie si celor de la cablu. Mitologia urbana s-a nascut la bloc. Si va muri odata cu el. Odata cu ultima bataie in teava, o data cu ultima injuratura si cu ultimele soapte ale administratorului: "deci, cati sunteti la intretinere?"

Asociatia de Blocatari exista insa in primul rand din cauza Vecinului! Vecinul asculta manele, uita usa de la lift deschisa, iti verifica cutia postala, isi usuca chilotii pe sarma din gradina blocului, se conecteaza la cablul tau de televiziune si aduna restante ca un colectionar.

Spune-mi cine iti este vecin ca sa-ti spun ca stai la bloc.

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô