asociatia de blocatari

Haz de necazul... blocatarului (2)

23.12.05

(published in Casa scarii, 9012 de rotatii de apometru)

10. „Catre presedintele blocului: nu stiu cum va numiti, dar sper ca ma cunoasteti, pentru ca sunt proprietarul care n-a mai dat pe acasa de trei luni si, fiind plecat din tara, vreau sa ma scoateti de la intretinere”.

11. „Cum se face ca din atatea proprietare coafate, aranjate, parfumate de nu poti sa mai treci pe scara, nici una nu e in stare sa ia matura in mana, daca lipseste femeia de serviciu pe caz de boala?”

12. „Cand am fost ultima oara la administratie, am vazut ca pe usa era un afis cu... „cautam administrator”. Pai de ce? Nu aveam unul?”

13. ,,Vreau să vă dezvălui ceva domnule administrator: vecina de la doi a adus aseară acasă pe cineva cu un căţel si cu o valiză mare, iar azi a ieşit să plimbe căţelul. Eu vă rog să verificăm ce a făcut cu omul care căra valiza..."

14. ,,Vecinii nu mai vor să vină la adunările generale, dar eu am venit ca să vă spun că...era mai bine să nu vin"

15. ,,Domnule locatar, dacă vreţi să ne certăm eu sunt de acord pentru că, în calitate de administrator, trebuie să fiu disponibil oamenilor din bloc şi să discut cu fiecare. Dar să nu uit făcăleţul..."

16. ,,Sunt o proprietară din blocul ... si vreau să mă adresez tuturor autoritătilor care l-ar putea lua de gat pe administratorul meu...”

17. ,,Data viitoare cand mă voi comporta necivilizat cu dumneavoastră, domnule administrator, puteti să vă dati la mine, că de data asta eu am fost porc. Dar vă astept la cotitură...”

18. ,,Domnule administrator, stim că bucuria dvs. cea mai mare este să nu vă mai reclame nimeni de Sărbători. Tocmai de aceea, cu această ultimă sesizare, vă dorim un sfarsit de an fericit si ne vedem la restantele de la anu”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sarbatori fericite intregului colectiv si tuturor colaboratorilor.
La multi ani !
Cristiance mai zice cititoru (1 comentariu):

  1. la 09 Nov 2007, 20:44 adrian ene a zis cum ca:
    locuiesc la parter cu perete la casa scarii,cativa vecini vor inchidera caloriferelor pe scara si uscator.
    e oare legal
    multumesc

Closed for comments

Nu ne asumam nici o responsabilitate nici relativ la continutul site-ului si nici asa... in general.
P.S. stam fara chirie in bloc la zitec.

* Petroniu. Paul Petroniu.

proudly powered by satô